TEMADAG Ernæring til akut og kronisk syge børn

NYT:  OPDATERET PROGRAM

Endelig er det igen muligt at afholde vores temadag og vi glæder os til at kunne byde jer velkommen, den 18 november 2021, til en spændende dag omkring Ernæring til akut og kronisk syge børn

Afholdt af: Fagligt Selskab for Sygeplejersker der Arbejder med Børn og Unge
STED: Severin kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

Akut syge børn og unge har ofte svært ved at indtage den nødvendige mængde næring og væske, og de kan hurtigt blive alment påvirkede. Ligeledes ved vi, at mange kronisk syge børn er i dårlig ernæringstilstand og vækstmæssigt gået i stå. Ernæring og væske er helt essentiel for barnets og den unges almentilstand og helbredelse. Der er den sidste tid kommet ny viden om blandt andet sammensætning af hydreringsvæsker og scoringsredskaber, og du vil få en grundig indføring i pleje og behandlingsmuligheder. Ligeledes er der også fokus på ernæringsudfordringer hos barnet i nyfødthedsperioden.

Formål: At give sygeplejersker der arbejder med børn og unge indsigt og viden omkring ernæring, hydrering og væskebalance. Dagen vil bestå af oplæg, der tager udgangspunkt i teorierne omkring ernæringsbehov, væskebalance og rehydrering lige fra barnet i nyfødtehedsperioden til teenageren.

Målgruppen for temadagen: Dig, der professionelt arbejder ser børn og unge i børne- og ungeafdelinger, i eget hjem og på institutioner.

Opslag temadag: BUS TEMADAG program

Tilmelding via DSR – fagligt selskab for sygeplejersker der arbejder med børn og unge